Events

AMF 2021 kondigt o.a. Armin van Buuren en David Guetta aan

AMF keert terug. Het populaire evenement vindt op zaterdag 16 oktober 2021 plaats in de Johan Cruijff Arena. Dit jaar zijn er dj-sets van onder meer Afrojack, Armin van Buuren, Brennan Heart, David Guetta, Nicky Romero, Timmy Trumpet, Tiësto en Topic. Ook de uitreiking van de DJ Mag Top 100, met bekendmaking van de nummer 1 dj van de wereld, mag uiteraard niet ontbreken.

Vorig jaar vond AMF online plaats in verband met de coronacrisis. De digitale editie werd door meer dan 7 miljoen mensen uit 120 verschillende landen gevolgd. “Hoe succesvol onze digitale editie ook was, een lege arena is niet waarvoor je het doet. Dat we elkaar dit najaar weer fysiek kunnen zien is een hoopvol vooruitzicht”, aldus Allan Hardenberg, oprichter en directeur van festivalorganisator en promotor ALDA.

Organisatoren ALDA en Insomniac hebben vertrouwen dat AMF dit jaar fysiek kan plaatsvinden. “We houden de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten en zullen er alles aan doen om het evenement veilig te organiseren. Zo openen we onze deuren eerder voor een exclusieve pre-show set van Afrojack’s techno alias Kapuchon.” AMF wil hiermee de inloop van het publiek beter reguleren. Ook wordt de show gelivestreamd via AMF.TV zodat (internationaal) publiek op afstand er toch bij kan zijn.

Tickets voor AMF 2021 gaan vanaf maandag 3 mei om 16:00 uur in de voorverkoop. Door je via Amf-festival.com in te schrijven kom je in aanmerking voor ‘loyalty tickets’ die vanaf 59 euro, ex fee, in de verkoop gaan. De reguliere verkoop start op donderdag 6 mei om 16:00 uur.