News

Lil Kleine mishandelt verloofde: dit is wat we nu weten

Lil Kleine is afgelopen weekend gearresteerd op Ibiza. De rapper heeft in een hotel ruzie gemaakt met zijn verloofde Jaimie Vaes. Daarbij zou laatstgenoemde zijn geslagen met een wijnfles. Na de mishandeling rende Vaes gewond en met gescheurde kleren de lobby in, waarna receptionisten de politie hebben gebeld. De kamer van het stel zou volledig vernield zijn.

Foto
Op internet is een foto opgedoken waarop Vaes gewond lijk te zijn. Haar gezicht oogt bebloed, opgezwollen en betraand. Volgens het management van het stel gaat het echter om een oude foto. “Deze foto heeft niks met de afgelopen dagen te maken”, aldus een woordvoerder. “Wij zijn op de hoogte van het voorval. Op dit moment wachten wij op verdere details.” Ook de advocaat van Lil Kleine, Nienke Hoogervorst, wil nog geen commentaar geven. Hetzelfde geldt voor het hotel.

Openingsfeest
Het incident vond plaats in het gloednieuwe hotel Oku in San Antonio. Meerdere BN’ers waren dit weekend aanwezig voor een openingsfeest. Ook Lil Kleine en Jaimie Vaes waren uitgenodigd.

Relatie
Zaterdagavond deelde Lil Kleine een story op Instagram. Het was een foto met zijn vriendin. “Voor altijd de mijne”, schreef hij erbij, inclusief hartjes- en slotjesemoji. Zo verliefd als het koppel op de foto leek, zo erg liep het later die avond uit de hand.

Inmiddels heeft Lil Kleine vrijwel alle foto’s van zijn geliefde van Instagram verwijderd. Andersom heeft Jaimie Vaes alle foto’s van Lil Kleine verwijderd. Dat is overigens niks nieuws voor het koppel, dat regelmatig foto’s van elkaar verwijdert en elkaar zelfs af en toe ontvolgt.