Events

Primavera Sound kondigt een bizar goede line-up aan

Primavera Sound Barcelona kon vorig jaar niet doorgaan en zal ook dit jaar niet plaatsvinden. Maar wees niet getreurd, want de editie van 2022 belooft de meest spectaculaire editie ooit te worden. Van donderdag 2 tot en met zondag 12 juni zullen meer dan 400 artiesten optreden in een line-up die ongeëvenaard is voor een festival.

Beck, Gorillaz, Jorja Smith, Massive Attack, Nick Cave & Bad Seeds, Pavement, Tame Impala, Tyler, The Creator, The National en The Strokes zijn de headliners tijdens het eerste weekend van 2 tot en met 4 juni. In het tweede weekend staan Dua Lipa, Interpol, Lorde, Megan Thee Stallion en de Yeah Yeah Yeahs op het programma, naast onder meer Tame Impala, The Strokes en Tyler, The Creator, die ook weer zullen spelen.

Beck, Disclosure, Interpol, Jamie xx, Jorja Smith en Megan Thee Stallion zijn onderdeel van een spectaculair programma tijdens Primavera a la Ciutat van 5 tot en met 8 juni. Check alle namen in de Insta-post hieronder.

Vandaag begint de omruilactie voor tickethouders van de 2020 en 2021 edities. Op dinsdag 1 juni gaan alle verschillende soorten tickets voor 2022 in de verkoop. Check voor meer informatie Primaverasound.com.