Events

A Day At The Park komt met een editie in Diergaarde Blijdorp

Feesten in een dierentuin? Het kan binnenkort. Op zaterdag 10 juli vindt namelijk de eerste en enige editie van T-Mobile Presents A Day At The Park: Blijdorp Edition plaats. Tijdens het event mag een select aantal muziekliefhebbers na sluitingstijd het dierenpark in om te genieten van dj-sets van Franky Rizardo en Boris Ross. Dit wordt gedaan in de vorm van een silent disco met draadloze koptelefoons, zodat de dieren er geen last van hebben.

“Blijdorp stond al lange tijd op ons lijstje. Dat we als festivalorganisator de zomer kunnen aftrappen op deze iconische plek voelt ongelofelijk en onwerkelijk tegelijkertijd”, aldus Allan Hardenberg van ALDA.

De 500 muziekliefhebbers die toegang hebben tot het dance evenement krijgen bij binnenkomst een draadloze koptelefoon, zodat ze al wandelend door het park kunnen luisteren naar de tunes van Boris Ross. Eenmaal aangekomen bij de eindbestemming, het podium, is het tijd om los te gaan op een 1,5 uur durende dj-set van Franky Rizardo.

De kaartverkoop is per direct gestart via Adayatthepark.nl. Het gaat om een exclusieve editie, waarbij slechts 500 tickets beschikbaar zijn.