Events

Baan nodig? De festivalsector zoekt duizenden mensen

Nu de festivalzomer van 2021 officieel is begonnen, kunnen evenementenorganisaties zoals ID&T eindelijk weer bezoekers ontvangen op evenementen zoals Decibel Outdoor, Milkshake en Mysteryland. Om muziekliefhebbers de tijd van hun leven te kunnen geven, is de festivalsector op zoek naar duizenden mensen.

Het afgelopen jaar, waarin het organiseren van grootschalige evenementen wegens de coronapandemie geen mogelijkheid was, kozen veel tijdelijke krachten voor de zekerheid van een baan buiten de evenementenbranche. Zo gingen velen aan de slag in de bouw. Nu evenementen weer zijn toegestaan blijkt er een groot tekort aan onder andere festivalbouwers, beveiligers, schoonmakers, horecamedewerkers, verkeersregelaars en hulpverleners.

“We zijn ontzettend blij dat we na anderhalf jaar stilstaan weer mogen. De branche heeft er zwaar onder geleden. Er heeft een behoorlijke kaalslag plaatsgevonden. We hopen dat we met deze oproep mensen bereiken die zich graag bij ons team willen voegen om samen met onze bezoekers de zomer te vieren”, aldus Rosanne Janmaat, COO van ID&T.

Lijkt het jou leuk om op festivals te werken? Neem dan een kijkje op Deleukstezomerbaan.nl voor een overzicht van de beschikbare jobs.