News

John Mayer opent zijn eigen café in Amsterdam

John Mayer brengt op 16 juli zijn nieuwe album Sob Rock uit. Om dat te vieren krijgt de Amerikaanse zanger voor één dag zijn eigen café in Amsterdam. In deze unieke, gelijknamige bar met 80’s vibes kunnen fans die dag van 12:00 tot 21:00 uur een drankje komen drinken en luisteren naar het nieuwe project. Het café is te vinden op de Nieuwezijds Kolk 25.

Sob Rock is het achtste studioalbum van John Mayer. De zanger schreef de plaat tijdens de lockdown. Hij vroeg zich af hoe zijn muziek zou hebben geklonken als hij beroemd was geworden in de jaren 80, het decennium waarin John voor het eerst droomde over een sterrenbestaan. Het leverde een zeer persoonlijk soft-rockalbum vol nostalgie op.

In juni verscheen de eerste single van Sob Rock: Last Train Home. Sob Rock is John Mayers eerste soloproject in vier jaar, nadat hij in 2017 The Search For Everything uitbracht.

Update
De opening van de bar gaat helaas niet door. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen heeft Sony Music besloten om het event uit de agenda te halen.