Culture

BACARDÍ lanceert een videoserie met o.a. Zwangere Guy en Sarita Lorena

Welke outfits draag je op een festival? En welke muziek draai je tijdens een huisfeestje? Weet jij na een jaar zonder feestjes nog wat spicy is en wat niet? In de nieuwe videoserie Still Spicy gaan rapper Zwangere Guy, singer & songwriter Sarita Lorena, DJ Zoey Hasselbank en host Yuki Christus met elkaar in gesprek over wat wel en wat niet meer kan op feestjes deze zomer.

De lancering van de serie valt samen met de start van de jaarlijkse rummaand. BACARDÍ tovert deze maand om tot een Caribisch feest en zal heerlijke cocktails schenken in deelnemende bars door heel Nederland. Centraal in de cocktails staat BACARDÍ Spiced. Dit drankje wordt gemaakt met een gouden rum die is gerijpt in gebrande vaten van Amerikaans eikenhout voor een lichte rooksmaak. Vervolgens wordt de rum geblend met specerijen voor een uitgesproken, maar zachte smaak. Perfect dus om te mixen, maar ook om puur on the rocks te drinken.
In deze eerste aflevering van Still Spicy krijgen we onder andere antwoord op de vraag wie van de vier ooit een televisie stuk heeft gemaakt op een huisfeestje. Bekijk de video hierboven.