Food

Ontdek het Californië van Nederland met Lagunitas

De van oorsprong Californische brouwerij Lagunitas introduceert in Nederland de IPA Hazy Wonder. Om dit te vieren organiseert het merk drie wandelroutes in het Californië van Nederland: Den Haag/Scheveningen. De zogenoemde Hazy Walks duren ongeveer 45 minuten en zijn samengesteld door lokale helden Trobbies, Nienke Lit en Pat Smith.

Lagunitas vroeg de drie insiders naar hun favoriete plekken deze zomer. Zo neemt illustrator Trobbies je mee langs onder andere horecaplein De Grote Markt, Uptown en Baretta, de kledingwinkels van zijn vrienden Lars en Bart, zijn favoriete pizzastop bij Vincenzo’s, de Hofvijver en de Paleistuin.

Model en kunstenares Nienke Lit neemt je mee naar de Scheveningense Boulevard en het strand. Haar Hazy Walk start bij de relaxte strandtent Hart Beach. Ze struint samen met teckel Jet de boulevard af voor de beste pizza, het lekkerste ijs bij de Scheveningse foodhall en uiteraard een rondje reuzenrad op de Scheveningse pier.

De Haagse nachtburgemeester en zanger Pat Smit laat je rauw oud-Scheveningen zien. Denk bijvoorbeeld aan zijn favoriete skateplekken, de vissershaven en twee stops voor de beste haring en kibbeling.

De routes brengen je naast hotspots ook langs verschillende horecazaken waar ze Lagunitas schenken. Check de Hazy Walks op Lagunitas.nl/hazywalks.