Food

Win een limited edition Belvedere Summer Bay-fles

Sundowner-party’s zijn dé trend van deze zomer. Tijdens een Sundowner vier je een zonsondergang onder het genot van een drankje. Belvedere Vodka organiseert in augustus en september eigen Sundowners op verschillende high-end locaties door heel Nederland: Beachclub Royal, Copper, The Harbour Club en W Amsterdam. Check voor meer informatie de websites van de locaties.

Sundowner
Sundowner-party’s danken hun naam aan het alcoholische drankje dat je bij een zonsondergang drinkt. Dit magische ogenblik van de dag is al sinds jaar en dag inspiratie voor liedjes, films en romantische momenten. Bij Belvedere vormde het de inspiratie voor drie premium Sundowner-cocktails. Denk bijvoorbeeld aan de Belvedere Pomme Highball, waar appel en munt centraal staan. Of de Bel-Air met heerlijke smaken als citroen, honing en amandel.

Vodkamerk Belvedere staat bekend om vakmanschap, de traditionele manier van destilleren en het gebruik van slechts twee premium ingrediënten: Dankowskie rogge en bronwater. Hierdoor ontstaat er een 100% natuurlijke en pure vodka zonder toegevoegde suikers.

Limited edition fles
Om de zomer dit jaar te vieren is er de limited edition Belvedere Summer Bay-fles. De fles is geïnspireerd op zonlicht dat door planten schijnt en mooie schaduwen creëert. Je kunt hem vanaf nu vinden in geselecteerde winkels voor 38,99 euro.

Wij mogen een pakket weggegeven met een Belvedere Summer Bay-fles en een Belvedere Pure-fles. Meedoen aan de verloting doe je door jouw naam en adres naar prijsvraag@soundflow.nl te mailen onder vermelding van ‘Belvedere’. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.