Culture

Wat zijn jouw meest spicy festivalherinneringen?

Nadat we rapper Zwangere Guy, singer & songwriter Sarita Lorena, DJ Zoey Hasselbank en host Yuki Christus onlangs al zagen praten over huis- en strandfeestjes, haalt het viertal in de nieuwste aflevering van Still Spicy hun meest spicy festivalherinneringen op. Ze gaan in een trip down memory lane en praten onder andere over moshpits en (on)gewenste knuffels. Bekijk de nieuwe aflevering hieronder.

BACARDÍ onderzoekt met de videoserie Still Spicy wat wel en wat niet meer kan op feestjes deze zomer. De lancering van de serie viel samen met de start van de jaarlijkse rummaand. BACARDÍ tovert deze zomer om tot een Caribisch feest en zal heerlijke cocktails schenken in deelnemende bars door heel Nederland.

Centraal in de cocktails staat BACARDÍ Spiced. Dit drankje wordt gemaakt met een gouden rum die is gerijpt in gebrande vaten van Amerikaans eikenhout voor een lichte rooksmaak. Vervolgens wordt de rum geblend met specerijen voor een uitgesproken, maar zachte smaak. Perfect dus om te mixen, maar ook om puur on the rocks te drinken.

Zelf festivalherinneringen ophalen? Check dan ook even de Spotify-playlists van Sarita Lorena, Zoey Hasselbank en Zwangere Guy.