Culture

Zwaargewonde bij opnames ‘Jachtseizoen’

Bij de opnames van het StukTV-programma Jachtseizoen is gisteren een ernstig ongeluk gebeurd. Een persoon viel van de loopbrug bij de TESO en raakte zwaargewond. Er werd zelfs een traumahelikopter opgeroepen.

Voor de aflevering die werd gedraaid, was Martin Garrix de opgejaagde BN’er. De dj en het team van StukTV hebben een gezamenlijk statement naar buiten gebracht: “Wij zijn enorm geschrokken van een ongeluk dat tijdens de opnames van het YouTube-programma Jachtseizoen heeft plaatsgevonden. Hierbij is een persoon die eerder meespeelde om het team van StukTV tijdens het spel te misleiden, buiten de opnames om, gevallen van een loopbrug. Nadat de ernst van de situatie duidelijk werd, is het afsluitende optreden gestaakt en zijn de opnames gestopt. De familie heeft ons laten weten dat de toestand van hun zoon momenteel stabiel is. Alle betrokkenen hopen op een spoedig herstel.”

Jachtseizoen is een YouTube-serie waarmee de mannen van StukTV al jaren miljoenen kijkers trekken. In iedere aflevering krijgen Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt vier uur de tijd om een bekende Nederlander op te jagen en te pakken te krijgen.