Culture

Rapper Ludacris lanceert vandaag zijn eigen Netflix-serie

Karma’s World is vanaf vandaag op Netflix te zien. De animatieserie voor kinderen komt uit de koker van de Amerikaanse rapper, acteur, componist en filantroop Chris ‘Ludacris’ Bridges.

De serie volgt hoofdpersoon Karma, die gebaseerd is op de oudste dochter van Ludacris. Karma is een artiest en rapper in de dop met veel ambitie en een klein hartje. Kijkers zien hoe de slimme, sterke en gevoelige Karma zich met hart en ziel inzet om songteksten te schrijven waar niet alleen haar passie, maar ook haar kenmerkende humor in terugkomen. In de animatieserie ontdekt Karma de kracht van woorden en besluit ze dat ze niet alleen haar muziek met de wereld wil delen… ze wil er de wereld mee veranderen.

Karma’s World wordt door Ludacris zelf omschreven als een nalatenschap voor zijn dochters. Speciaal voor de serie zijn er liedjes geschreven over thema’s als eigenwaarde, body positivity, discriminatie, creativiteit, het uiten van emoties, vriendschap, familie, leiderschap en het vieren van verschillen tussen mensen.

De soundtrack van Karma’s World is vandaag, gelijktijdig met de release van de serie, uitgebracht door Universal.