News

David Guetta opnieuw uitgeroepen tot beste dj

David Guetta is gisteravond opnieuw uitgeroepen tot beste dj ter wereld. De Fransman staat net als vorig jaar bovenaan in de lijst met de honderd beste dj’s van het Britse tijdschrift DJ Mag. De Nederlandse dj’s Martin Garrix en Armin van Buuren eindigden op plek twee en drie.

David Guetta
Het is voor David Guetta alweer de derde keer dat hij wordt uitgeroepen tot beste dj. Hij won niet alleen dit jaar en vorig jaar, maar ook in 2011.

David Guetta is een van de grondleggers van dancemuziek. In 2002 scoorde hij zijn eerste Top 40-hit getiteld Love, Don’t Let Me Go. In 2012 ging de artiest terug naar zijn roots en lanceerde hij underground alias Jack Back om meer underground shows te spelen en zich te onderscheiden van zijn bekende Guetta-sound.

Show
De jaarlijkse Top100 DJs Award show, georganiseerd door ALDA en DJ Mag, vond dit jaar in aangepaste vorm plaats. Er was plek voor een exclusief aantal danceliefhebbers. De show was online wereldwijd te volgen voor miljoenen danceliefhebbers. Naast de bekendmaking van de winnaars waren er dj-sets van onder meer Afrojack, Armin van Buuren, Don Diablo en Oliver Heldens.

Top 10
1. David Guetta
2. Martin Garrix (NL)
3. Armin van Buuren (NL)
4. Alok
5. Dimitri Vegas & Like Mike
6. Afrojack (NL)
7. Don Diablo (NL)
8. Oliver Heldens (NL)
9. Timmy Trumpet
10. Steve Aoki