Food

Hands Off My Chocolate lanceert vegan Bites

Het bite-size schap krijgt er een plantaardig alternatief bij. Hands Off My Chocolate introduceert komende week vegan bites in drie verschillende smaken: Peanut, Crispy en Popcorn. De bites zijn vanaf 25 oktober verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn en via de website van Hands Off My Chocolate

Als snelgroeiend merk met een duurzaam en innovatief karakter, is Hands Off My Chocolate de ideale challenger om het traditionele bite-size schap in de supermarkt wakker te schudden en te laten zien dat het niet alleen anders kan, maar ook anders moet! De chocolade van de vegan Bites is op basis van rijstmelk. Verder zijn ze palmolievrij en gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

De Peanut-variant bestaat uit een geroosterde pinda die is ondergedompeld in een romige laag vegan chocolade met hierover een gekleurd crunchy laagje. Kies je voor Crispy, dan krijg je een luchtige, knapperige kern die is omhuld met vegan chocolade en een gekleurd laagje. Deze natuurlijke kleuren komen o.a. van biet en caroteen. Met de Popcorn Bites brengt Hands Off de twee beste snacks samen voor een filmavondje: popcorn omhuld met vegan chocolade.