Events

Glen Faria legt zijn ziel bloot in een theatershow

Glen Faria verwierf in 2018 plotseling grote bekendheid als auteur van Duurt Te Lang, de megahit van zangeres Davina Michelle. De doorbraak was voor hem de aanzet om nieuwe nummers te schrijven. Binnenkort betreedt de rapper, zanger en tekstschrijver voor het eerst de theaters met een avondvullend programma vol muziek en verhalen.

Je kunt hem kennen als MC Fit van de voormalige rapformatie Flinke Namen en als een van de deelnemers van Beste Zangers. De altijd vrolijke en sympathieke Glen Faria is een zeer gerespecteerd muzikant in de Nederlandse muziekindustrie. Maar zijn leven heeft ook een donkere kant. Faria werd geboren en getogen in de Bijlmer. Hij is jong vader geworden, getrouwd, gescheiden en weer herenigd met zijn grote liefde. Veel verdriet was er door het plots verliezen van vrienden en familie. Hij heeft tijden meegemaakt van uitverkochte shows en groot succes, maar ook periodes van net rond kunnen komen of niet. De keerzijde van de medaille weegt soms zwaarder dan het perfecte plaatje.

Hoe Weet Je Dat? is de eerste solovoorstelling van Glen Faria. Samen met gitarist Jheynner Argote en toetsenist Joel Dieleman neemt hij je mee in zijn levensverhaal. De theatershow is vanaf 3 november t/m 13 december 2021 te zien in de Nederlandse theaters. Check Glenfaria.nl voor kaarten en speeldata.