Events

DGTL Amsterdam keert terug op 16 en 17 april

Slechts twee weken nadat hun driedaagse ADE-evenement duizenden fans naar de NDSM-loods trok, kondigt DGTL alweer een nieuw event aan. DGTL Amsterdam 2022 vindt plaats op 16 en 17 april 2022. De kaartverkoop start op donderdag 4 november. Registreren voor tickets doe je hier.

In een teaser die eerder vandaag op de socials van DGTL verscheen, is de boodschap duidelijk: DGTL is klaar om een nieuwe inspirerende en innovatieve omgeving te creëren waar mensen kunnen groeien, dansen en zich verenigen. “Het wordt tijd om alle labels van ons af te schudden en een gemeenschap te vormen die individualiteit viert.”

DGTL positioneert zich sinds de eerste editie begin 2013 als een onderscheidend festival. Met muziek, kunst en duurzaamheid als belangrijkste pijlers hebben de DGTL-evenementen wereldwijd hun unieke positie in het festivallandschap ingenomen. De Amsterdamse festivalorganisatie is al ver over de landsgrenzen gegaan met edities in onder meer Barcelona, Madrid, São Paulo en Tel Aviv. DGTL Amsterdam blijft de letterlijke thuisbasis van het evenement.