Food

Hands Off My Chocolate introduceert vegan chocoladeletters

Hands Off My Chocolate heeft speciaal voor de Sinterklaasperiode twee duurzame, plantaardige chocoladeletters ontwikkeld: een van 85% pure chocolade en een van ‘melkchocolade’ op basis van rijstmelk met karamel en zeezout. De vegan chocoladeletters bestaan uit de iconische Hands Off-rondjes en zijn dus lekker makkelijk te breken.

De karamel-zeezoutchocoladeletter is op basis van rijstmelk, waarbij hazelnootpraliné zorgt voor een rijke smaak met een romige textuur. De letter is een spin-off van de recent gelanceerde Hands Off-smaak: Vegan Caramel Seasalt. Het idee hierachter is ontstaan uit idealisme. Hands Off wil namelijk de plantaardige keuze voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk maken.

De pure chocoladeletter is gebaseerd op de Seriously Dark-smaak, die al lange tijd een van de meest populaire Hands Off-smaken is. Deze chocolade bevat 85% cacao en heeft hierdoor een intense smaak die tegelijkertijd ook mild en romig is.

Om Sinterklaas extra feestelijk te maken brengt Hands Off, naast de twee vegan chocoladeletters, ook twee letters uit van haar meest populaire melkchocoladesmaken: Red Velvet en Cookie Dough. Beide letters zijn 100% natuurlijk en gemaakt van eerlijke, traceerbare cacaomassa.

De chocoladeletters zijn rond de feestdagen verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Vomar, Plus, Spar en via de website van Hands Off My Chocolate.