Stuff

Met de app Cheqi wordt geld cadeau geven wél leuk

Je kent het vast wel: je zoekt een leuk cadeau voor een vriend(in), vraagt wat hij/zij wil hebben en krijgt als antwoord ‘geld’. Een briefje van 20 euro in iemands hand drukken of wat geld overmaken, is niet echt feestelijk. Gelukkig is er nu een nieuw concept waarbij geld cadeau geven wél leuk wordt.

Cheqi
Met de app Cheqi kun je op een leuke manier iemand geld cadeau geven. In de app bepaal je het bedrag, kies je een kaart en schrijf je een persoonlijke boodschap. Eventueel kun je ook nog een cadeautje toevoegen. De postbode levert het Cheqi op de eerstvolgende werkdag af bij de ontvanger.

Met Cheqi maak je snel en veilig geld over via Ideal. Het is niet nodig om iemands rekeningnummer te hebben. En het geld dat je stort wordt gereserveerd op een aparte rekening totdat de ontvanger het geld heeft opgehaald. Wordt het geld niet opgehaald? Dan wordt het bedrag automatisch teruggestort.

Ontvangen
Een Cheqi gekregen? Om het geld op te halen scan je eenvoudig de QR-code. De allereerste keer moet je je als ontvanger even identificeren. Het geld staat vervolgens de eerstvolgende werkdag op je rekening.

Winactie
Met Cheqi heb je altijd een leuk cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden. Wil jij het concept een keer uitproberen? Dat kan, want wij mogen twee keer een Cheqi t.w.v. 25 euro p/s weggeven.

Wie verdient er volgens jou echt een cadeautje? Laat het ons weten via prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Cheqi’. Vergeet in het mailtje niet de gegevens van de ontvanger te vermelden, zodat wij de Cheqi’s kunnen versturen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.