Events

OH MY! Festival strikt Lil Baby en Lil Durk

OH MY! Festival verhuist in 2022 van Amsterdam naar Rotterdam. Het festival vindt komend jaar plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juni en brengt internationale artiesten Lil Baby en Lil Durk naar De Kuip. De exclusieve voorverkoop start op donderdag 9 december om 12:00 uur. Liefhebbers kunnen zich inschrijven via Oh-my.nl. De volledige line-up verschijnt volgende maand.

Lil Baby en Lil Durk behoren tot de meest populaire rappers van het moment. Sinds Baby’s debuutalbum Harder Than Ever uit 2018 heeft hij verschillende Grammy-nominaties mogen ontvangen, belandde zijn vervolgalbum My Turn op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard 200 en werd hij in 2020 uitgeroepen tot artiest van het jaar door Apple Music.

Lil Durk, oprichter van het geroemde collectief en muzieklabel Only the Family (OTF), werd bekend bij het grote publiek door zijn featuring op Drake’s Laugh Now Cry Later, waar hij tevens een Grammy-nominatie voor ontving. Zullen we de rappers misschien ook samen het podium zien betreden?

OH MY! Festival bestaat sinds 2016 en vond eerder plaats in het Arenapark in Amsterdam. “De laatste editie in 2019 was binnen 12 uur uitverkocht. Het festival barstte zichtbaar uit zijn voegen en de groeimogelijkheden van het Arenapark waren beperkt. Onze nieuwe locatie biedt eindeloze mogelijkheden in en rondom het stadion, in ieder geval voor onze ambities de komende vijf jaar”, aldus festivalbaas Ufuk Baydar.