Food

Mo Bicep presenteert zijn eigen kookboek

Mohamed Lemhadi, beter bekend als Mo Bicep, is de grote inspiratiebron voor veel afgetrainde fitboys en startende sporters. Het online fenomeen heeft meer dan een miljoen volgers op social media. In zijn nieuwe boek Koken met Mo Bicep deelt de vlogger zijn weg naar een afgetraind lichaam. Het kookboek verschijnt op 25 januari.

Mo Bicep begon in 2012 met trainen. Onbewust ging hij steeds gezonder eten. Mo ontdekte hoe voeding effect heeft op zijn lichaam. Ook ging hij koken steeds leuker vinden. Inmiddels weet de sportieveling dat voor een gezond en sterk lichaam voeding en rust heel belangrijk is. Daarna komt pas het trainen.

Deze en andere belangrijke lessen op het gebied van voeding en training deelt Mo in zijn eerste kookboek. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of een gezonde lifestyle wilt behouden, met de 6-weken-voedingsschema’s, 25 makkelijke recepten en meer dan 50 motivatietips gaat het lukken.

Het kookboek sluit perfect aan op wat Mo dagelijks doet: anderen stimuleren om iets van hun leven te maken. “Je moet in jezelf geloven. Neem dat van mij aan. Doe je dat? Dan kun je een ander ook overtuigen om in jou te geloven. Het begint bij jezelf en bij jouw doel”, aldus Mo Bicep.