News

Schokkende beelden: Lil Kleine mishandelt vriendin Jaimie Vaes

Lil Kleine heeft gisteravond zijn vriendin Jaimie Vaes mishandeld. Dat blijkt uit bewakingsbeelden die roddelkoningin Yvonne Coldeweijer online heeft gezet. Op de beelden is te zien hoe Lil Kleine ruzie krijgt met Jaimie. Hij trekt haar uit de auto en klemt haar hoofd tussen de deur. “Ik heb gekozen deze beelden online te zetten omdat ik het tijd vind voor Jaimie om de relatie te beëindigen. Deze situatie is niet meer veilig voor haar en haar zoontje”, aldus Coldeweijer.

“Volgens een betrouwbare bron is Jaimie met haar zoontje op straat gezet zonder spullen. Ze heeft momenteel geen auto, geen huis en geen geld. Ik heb wel begrepen dat ze op dit moment in goede handen is.”

Op social media wordt geschrokken gereageerd op de beelden. “Ik ben echt in shock na het zien van deze beelden. Wat een disrespect naar vrouwen en in dit geval zelfs de moeder van je kind”, aldus Jim Bakkum. Ook Miljuschka Witzenhausen laat van zich horen: “Vorige keer wisten we het, maar hadden we geen beelden. Nu zien we het. Ik hoop dat dit goed en snel eindigt, want dit is niet ok.”

Update: Lil Kleine is aangehouden
Lil Kleine is zondagavond aangehouden op verdenking van mishandeling. De politie start maandagochtend een onderzoek naar wat er precies is gebeurd. De rapper blijft in ieder geval tot die tijd op het bureau.