News

‘Lil Kleine chanteert Jaimie Vaes met videobeelden’

Nu er keihard bewijsmateriaal is dat Lil Kleine zijn vriendin mishandelt, vragen veel mensen zich af waarom Jaimie Vaes bij de rapper blijft. “Jaimie, is het nou niet een keer genoeg geweest? Hoeveel langer wil jij jezelf nog zo laten behandelen en mishandelen?”, zegt Daniëlle van Aalderen, de ex-manager van Lil Kleine, bijvoorbeeld op Instagram. “Als jij nu niet kiest voor jezelf en je zoontje, dan ben jij geen moeder maar een loeder. Dit is geen gezonde situatie voor een kind!”

Volgens de roddeljournalisten van Juice Channel is er een goede reden waarom Jaimie Vaes bij Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, blijft. Er zou chantage in het spel zijn. “Wij hebben van betrouwbare bronnen gehoord dat Lil Kleine in het bezit is van beeldmateriaal waarop Jaimie Vaes te zien is. Volgens onze bron zou zij op deze beelden dingen doen die haar moederschap in gevaar zou kunnen brengen.”

Jaimie wil koste wat kost voorkomen dat de beelden uitlekken. “Dit is een van de redenen dat Jaimie Vaes ondanks alle ellende bij Lil Kleine blijft. Hij dreigt namelijk deze beelden openbaar te maken als zij hem verlaat.”

Wat er precies op de beelden is te zien, is onbekend. Mogelijk heeft het met drugsgebruik te maken. Vorig jaar lekte er al een filmpje uit waarin Jaimie en haar vriendin zeggen dat ze ‘op zoek gaan naar cocaïne’.