Stuff

The Good Roll komt met een limited edition Eau de Toilet Spray

Na 100% duurzaam toiletpapier komt The Good Roll nu ook met een limited edition Eau de Toilet Spray. De spray maakt je toilet niet alleen completer, maar ook aangenamer. En al helemaal voor de mensen met wie je het kleinste kamertje deelt.

Twee verschillende jasjes
Omdat The Good Roll begrijpt dat het oog ook wat wil, verschijnt de glazen fles in twee verschillende jasjes. Voor de eclectische wc-interieurs is er een botanische junglelook en voor de fans van minimalisme is er de egale variant in pastel roze.

Intense geur
De Eau de Toilet Spray verspreidt een intense geur met een fluweelzachte touch. Verwacht een basis van sensuele premium musk die wordt gecomplementeerd door tonen van hout en zoete amber. Het aroma van citrusvruchten zorgt voor een frisse toon. De parfums zijn gemaakt op basis van natuurlijke etherische oliën (m.u.v. de amber).

En is je spray op? Spoel de glazen fles dan goed om en gebruik hem als schoonmaaktool voor in je keuken of badkamer. Je hoeft hiervoor alleen een beetje groene zeep op te lossen in water.

Duurzaam
Met The Good Roll was je al duurzaam aan het vegen en hier kun je nu dus ook het sprayen aan toevoegen. Want van alle The Good Roll-producten gaat 50% van de nettowinst naar het bouwen van toiletten in diverse landen in Afrika. Check voor meer info Thegoodroll.nl.