Events

Amsterdam Open Air maakt volledige line-up bekend

Op 4 en 5 juni 2022 vindt Amsterdam Open Air plaats in het Gaasperpark. Na twee jaar kunnen festivalliefhebbers eindelijk weer samenkomen voor twee dagen muziek en creativiteit, met een verrassende line-up vol oude bekenden en jonge honden. De line-up bestaat dit jaar uit onder meer ACRAZE, Frenna Deluxe, Louie Vega, Maya Jane Coles en Tchami.

Amsterdam Open Air
Amsterdam Open Air is uniek, omdat de organisatie het evenement samen met bevriende creatieven uit Amsterdam op het gebied van muziek, mode en kunst realiseert. De editie van dit jaar kent elf verschillende areas met hosting partners als Afrolosjes, Capsule x Kraft und Licht, Fiesta Macumba, Foundation, Island of Chi, Kris Kross Amsterdam, Lovelee, Open Air, PIV, Palet, Radio Tempo Não Pára, STRAF_WERK, Super Social, TRIBES, Vault Sessions en Vunzige Deuntjes.

Line-up
Onder de smaakmakers in de line-up onder meer Uncle Waffles, die de oprukkende amapiano sound tot leven brengt. Ook kun je genieten van de eerste b2b-set ooit van Elias Mazian en Moxie, de unieke b3b van houselegendes Benny Rodrigues, Michel de Hey en Prunk én een spectaculaire show van hitproducer ACRAZE.

Andere verwachte hoogtepunten zijn de set van Isis als onderdeel van haar 30 Jaar Isis-tour, de eigen stage van Kriss Kross Amsterdam, Bizzey in de Vunzige Deuntjes-area, de set van New York houselegende Louie Vega én grote namen als Tchami, Sunnery James & Ryan Marciano en Frenna op het hoofdpodium. Hier zal tevens Bilal Wahib zijn rentree maken.

Bijzonder is ook de kleinere Foundation-stage, met artiesten als Mendel en Patta-oprichter Edzon, waar alle acts worden ondersteund door tien dansers.