Events

Sziget deelt line-up Colosseum: o.a. Ben Klock, Eelke Kleijn en Joris Voorn

Sziget heeft vandaag de line-up bekendgemaakt voor een van de populairste stages van het festival: The Samsung Colosseum. Dit imposante podium werd al volledig in een nieuw jasje gestoken voor de 2020-editie die helaas nooit kon plaatsvinden, maar dit jaar keert het houten bouwwerk grootser terug dan ooit. Onder anderen Ben Klock, Eelke Kleijn, Honey Dijon, Joris Voorn en Kölsch prijken op de line-up.

Ook Dennis Sulta & Mella Dee, John Talabot, La Fleur, Matador, Paula Temple, Seth Troxler en Shanti Celeste zijn aangekondigd. Check de volledige line-up van het Colosseum hieronder:

Het Colosseum is ontworpen voor de beste elektronische muziekbeleving. De 360-graden open air stage heeft een capaciteit van 2500 personen. Het gigantische bouwwerk zal voelen zoals we gewend zijn, met houten pallets als muur, maar de vernieuwde lay-out omvat ook de beste en nieuwste geluids- en lichttechnologie, waardoor Szitizens kunnen feesten tot in de vroege uurtjes.

Naast het Colosseum heeft Sziget zo’n 60 andere podia. Van 10 t/m 15 augustus staan onder meer Anne-Marie, Arctic Monkeys, Calvin Harris, Dua Lipa, Justin Bieber, Kensington, Ronnie Flex, Stromae en Tame Impala op het Hongaarse Festival.