Stuff

G-Eazy lanceert zijn eigen NFT-collectie

G-Eazy heeft zijn eigen NFT-collectie gelanceerd. De Amerikaanse rapper/producer wil met de collectie zijn fans in contact brengen met Web3. “De NFT-collectie is met liefde gemaakt. Het is een combinatie van muziek, mode en technologie om alle verschillende kanten van mijzelf te laten zien”, aldus de artiest.

Al sinds G-Eazy in 2017 bij Project Coral Reef kwam, spant hij zich in om muziekliefhebbers en crypto-beleggers bij elkaar te brengen. In samenwerking met het platform OneOf stapt G-Eazy nu moeiteloos de NFT-ruimte binnen en viert hij zijn kenmerkende gevoel voor mode door een reeks verzamelobjecten en ervaringen genaamd The Geralds.

De NFT’s zijn ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse designer Dzanar, die eerder al werkte voor onder meer Ed Sheeran en Kesha. Elke Gerald-NFT is kenmerkend voor een unieke eigenschap en stijl van G-Eazy. Vertegenwoordigd in de niveaus Groen, Goud, Platina en Diamant worden The Geralds verkocht in ‘pakketten’. Zo is het mogelijk om verschillende combinaties te verzamelen. Ook zijn er super zeldzame kaarten beschikbaar die eigenaren toegang geven tot exclusieve muziek, programma’s en bijzondere voordelen zoals VIP-tickets voor een G-Eazy concert, feesten met G-Eazy in Resorts World Las Vegas, een
diner met hem en zijn vrienden in LA en nog veel meer.

De collectie is vandaag gelanceerd op OneOf. Meer details kun je hier vinden.