Stuff

Win tickets voor Walibi en ontdek de nieuwe WTFanta-smaken

Fanta heeft drie gloednieuwe, suikervrije smaakcombinaties gelanceerd. Consumenten worden door middel van hints uitgedaagd de knalroze WTFanta-smaken te raden. Zo kunnen Walibi-bezoekers op zoek gaan naar hints middels interactieve installaties waarmee de zintuigen worden geprikkeld. Wij mogen 5×2 tickets weggeven om op 3, 4 of 5 juni van een dagje Walibi te genieten én te ontdekken om welke smaken het gaat.

Net als vorig jaar is het de bedoeling dat consumenten de smaakcombinaties gaan raden. Maar zij zijn ditmaal niet de enige. Want wat als iemand de smaken al heeft geraden nog voordat deze bekend zijn gemaakt? Dit jaar introduceert Fanta de smaakinformant: een insider die de geheimen over de nieuwe suikervrije smaakcombinaties bekend probeert te maken door hints weg te geven.

Niet alleen in Walibi zijn hints te vinden. Er zullen ook city-takeovers worden georganiseerd. Gedurende zeven weekenden in mei en juni staan steden als Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht in het teken van de kenmerkende, roze Fantakleur.

Wij mogen 5×2 tickets weggegeven voor een dagje Walibi. Hou jij van achtbanen? Ben je benieuwd naar de nieuwe WTFanta-smaken? En wil jij twee tickets winnen? Mail dan jouw naam naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Fanta’. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.