Fashion

Sneakerness neemt op 4 en 5 juni Amsterdam over

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door de jaren heen heeft de cultuur een bijzondere opmars gemaakt. Sneakerness omarmt de cultuur en volgt ontwikkelingen op de voet. Op zaterdag 4 en zondag 5 juni keert het internationale event terug naar Amsterdam. Verwacht meer dan 50.000 sneakers, workshops waarin je je eigen sneaker leert customizen, tentoonstellingen en dance battles. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van de Convo-talkshow, die in samenwerking met hoofdsponsor Zalando een speciale uitzending maken vanuit het event.

“Sneakerness is dit jaar groter dan ooit. We zetten een dagvullend programma neer en zijn langer open. Ik ben er trots op dat we dit jaar ook live content gaan maken. In samenwerking met Zalando zal Convo een speciale sneaker inspired talkshow hosten. Ook leuk: iedere kaartkoper maakt automatisch kans op een unieke zelf samen te stellen sneaker ter waarde van 2000 euro”, aldus Matthijs van der Meulen van Sneakerness.

Sneakerness vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar. Later dit jaar, op 29 en 30 oktober, vindt het event weer plaats in Rotterdam. Ook zal het andere grote steden aandoen, zoals Parijs (23 t/m 25 juni) en Milaan (8 en 9 oktober).