Events

Mysteryland kondigt Armin van Buuren aan als afsluitende act

Mysteryland hint al een tijdje naar een spectaculaire afsluiting. Vandaag maakt de organisatie de zogenoemde Mystery Headliner bekend. Niemand minder dan Armin van Buuren zal het festival in het laatste weekend van augustus op een onvergetelijke wijze afsluiten. Met de bekendmaking van de Mystery Headliner is de line-up voor Mysteryland 2022 compleet en kan het aftellen beginnen.

Armin Van Buuren is al vijf keer bekroond tot beste dj van de wereld. Hij is bekend van wereldhits als Another You, Blah Blah Blah en This Is What It Feels Like. “Mysteryland is een van de meest legendarische festivals van de wereld en ik kan niet wachten om eindelijk weer in mijn eigen land op zo’n grote stage te staan. Mijn eindshow bij Mysteryland in 2017 was er eentje om nooit meer te vergeten en ik kijk er naar uit om samen met de duizenden bezoekers van het festival een ongekende festivalzomer af te sluiten eind augustus”, aldus Armin van Buuren.

De dj maakt onderdeel uit van een line-up bestaande uit maar liefst 300 artiesten. Onder meer Alan Walker, Carl Cox, DJ Snake, Dom Dolla, Kapuchon, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner, Ran-D, Ronnie Flex & The Fam, Sefa, Sunnery James & Ryan Marciano, Tijana T en Volvox reizen af naar Haarlemmermeer om samen met ruim 100.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen een knalfeest neer te zetten. De acts worden verspreid over 22 adembenemende area’s, zowel in de buitenlucht als in enorme tenten met lasershows en state of the art geluid systemen.

Mysteryland vindt van 26 t/m 28 augustus 2022 plaats op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Fans die nog geen kaartje hebben weten te bemachtigen, scoren de laatste zondagtickets voor het festival via Mysteryland.nl.