Audio

Harry Styles brengt zijn langverwachte nieuwe album uit

Harry Styles heeft vandaag zijn langverwachte nieuwe album Harry’s House uitgebracht. De plaat is de opvolger van Fine Line uit 2019. De eerste single van het album, As It Was, verscheen op 1 april en is inmiddels al ruim 470 miljoen keer gestreamd.

Harry’s House
Op Harry’s House duikt de Britse singer-songwriter in thema’s die hem persoonlijk aan het hart gaan: identiteit, gemeenschap en liefde. “De nummers gaan over het bouwen van een huis van je emoties en herinneringen, zodat je een plekje kunt creëren waar je thuishoort”, aldus Harry. “Het resultaat is een album vol gecompliceerde liefdesliedjes en rauwe emoties, met een opgewekte sound.”

Harry Styles schreef zijn nieuwe album met zijn vaste schrijvers Tyler Johnson, Kid Harpoon en Mitch Rowland. Tijdens de pandemie werkte het viertal in LA, Tokyo en de Engelse countryside aan het project.

Concert
Vanavond staat Harry voor het eerst op het podium met de nummers van Harry’s House, tijdens zijn One Night Only In New York-concert. Het concert is wereldwijd exclusief via Apple Music te volgen via een livestream. De livestream begint vannacht om 03:00 uur Nederlandse tijd.

Pop-up store Amsterdam
Ter gelegenheid van de release van Harry’s House opent Harry dit weekend op negen locaties in de wereld pop-up stores. Naast onder meer New York, LA en Parijs is er ook een store in Amsterdam aan de Looiersgracht 60. In de store kunnen fans het album beluisteren en exclusieve merchandise bemachtigen. De store is vandaag open van 15:00 tot 22:00, op zaterdag en zondag van 10:00 tot 19:00.