Events

Deze artiesten kun je dit jaar checken op By The Creek

By The Creek keert dit jaar terug naar Recreatieterrein Middelwaard in Vianen. Het Utrechtse festival is voor het eerst uitgebreid naar twee dagen en vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 juli. De line-up bestaat uit een afwisselende mix van house, techno, r&b en hiphop. Verwacht onder meer 999999999, Benny Rodrigues, Bilal Wahib, Bizzey, Paula Temple en Ronnie Flex & The Fam.

Ook Chris Stussy, Elias Mazian, Franky Rizardo, Josylvio, LSDXOXO, Nico Moreno, Sevn Alias, Stranger en tientallen andere acts maken hun opwachting in een van de vijf muzikale area’s van het festival.

Bezoekers kunnen de drukte van de stad inruilen voor een paradijselijke locatie aan het water, waar wordt aangemoedigd om uit je eigen bubbel te stappen om nieuwe mensen én nieuwe muziek te ontdekken. Zo neemt de Utrechtse club Basis het iconische podium onder de brug voor zijn rekening met harde rauwe techno, varieert ZeeZout van house naar rave, brengt Nachtcollege de beste house-dj’s van Nederland naar Vianen en is een fijne mix van r&b en hiphop te vinden bij Vunzige Deuntjes.

Nieuw dit jaar zijn No Diggity en Fiesta Macumba. De eerste brengt op zaterdag de bezoekers terug naar de 90’s en 00’s met hiphop- en r&b-hits, terwijl Fiesta Macumba er is voor de Latin Sound-lovers van de zondag.

De kaartverkoop voor By The Creek gaat enorm hard. De zaterdag is volledig uitverkocht. Voor de zondag zijn nog een paar tickets verkrijgbaar. Kaarten zijn hier te koop. Zien we jou daar?