Food

Defqon.1 lanceert een eigen supplementenlijn

Defqon.1, het grootste hardere stijlen festival ter wereld, heeft een eigen supplementenlijn gelanceerd. De Warrior Workout-lijn is ontwikkeld in samenwerking met XXL Nutrition, het snelst groeiende sportvoedingsmerk van Europa, en volgt na de succesvolle introductie van de Warrior Workout. Tijdens de Warrior Workout doen duizenden festivalbezoekers op de zaterdagochtend van Defqon.1 samen een workout. Het concept is de afgelopen jaren een perfecte match gebleken met de sportieve bezoekers van het meerdaagse festival.

De Warrior Workout-supplementenlijn bevat een pre-workout en post-workout, die wij allebei gelijk even hebben getest. De Primal Energy Pre-Workout is gemaakt om vóór een work-out te consumeren en geeft de nodige energie om optimaal resultaat te behalen tijdens intensieve inspanning. Je ervaart meer kracht en focus, waardoor je beter presteert. De pre-workout is verkrijgbaar in de heerlijke smaken Red Fruit en Orange Fruit.

Na een zware training is het belangrijk om je lichaam goed te laten herstellen. Hier is de Recharge Post-Workout voor ontwikkeld. In de post-workout zitten voedingsstoffen die je lichaam op dat moment nodig heeft. Hierdoor krijg je meer spieropbouw en minder spierpijn. De Recharge Post-Workout verschijnt in de smaak Tropical Fruit. Een prima beloning na het trainen, al je het ons vraagt.

“Vier dagen Defqon.1 is een serieuze aangelegenheid, je zou het bijna topsport kunnen noemen! Vandaar dat wij onze bezoekers supporten om fit te blijven met onze Warrior Workout en deze nieuwe gelijknamige supplementenlijn”, aldus Jonas Schmidt van van Q-dance. “We willen dat onze bezoekers in topvorm zijn en blijven. Zo komen we in de aanloop naar het festival met work-out video’s, is er een fysieke gym op het festivalterrein en gaan we het Warrior Workout moment op zaterdagochtend tijdens het festival groots aanpakken.”

De supplementen uit de Defqon.1 Warrior Workout-lijn zijn vanaf nu verkrijgbaar via Q-dance.com/warriorworkout en XXLnutrition.com.