Food

Hands Off My Chocolate lanceert een vegan melkchocoladereep

Na meerdere succesvolle vegan chocoladeproducten komt het innovatieve chocolademerk Hands Off My Chocolate nu met een plantaardige variant op de klassieke melkchocoladereep. De Smooth No M!lk-reep is gemaakt op basis van rijstmelk en gemengd met een flinke hoeveelheid hazelnootpraliné waardoor hij net zo romig en vol van smaak is als een ‘normale’ melkchocoladereep.

Hands Off My Chocolate vindt het belangrijk om vegan chocolade toegankelijk en mainstream te maken. Het chocolademerk heeft daarom als doel om plantaardige opties aan te bieden die minstens even lekker – of lekkerder – zijn dan de ‘gewone’ melkchocoladeproducten. En dat allemaal voor dezelfde prijs.

De Smooth No M!lk is hier een perfect voorbeeld van omdat het met de zachte, zoete smaak precies is wat je zoekt in een melkchocoladereep. “We willen bij Hands Off dat je als chocolate lover net zo lekkere vegan chocolade moet kunnen eten als de lekkerste melkchocolade. Dat ook daadwerkelijk realiseren was echt wel een uitdaging. Het is moeilijk om vegan ‘melk’chocolade te maken die net zo romig is als een echte melkchocoladereep. We zijn er maanden mee bezig geweest, maar zijn super trots op het resultaat”, aldus Kitty Smeeten van Hands Off My Chocolate.

De nieuwe vegan reep is voorzien van het V-Label. Dit is een internationaal geregistreerd productkeurmerk dat garandeert dat een product geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat

Smooth No M!lk is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Hands Off My Chocolate en bij Albert Heijn. Later dit jaar volgen andere supermarktketens. De adviesverkoopprijs is 2,09 euro.