News

Shelter is verkozen tot een van de beste clubs ter wereld

Ieder jaar maakt DJ Mag een top 100 van de beste clubs. De lijst is dit jaar samengesteld op basis van meer dan 600.000 stemmen die tussen maart en juni zijn verzameld. Shelter Amsterdam heeft voor de eerste keer (en als enige Nederlandse club) een plek bemachtigd. De laatste keer dat een club uit Nederland in de lijst stond was twee jaar geleden.

DJ Mag beschrijft Shelter als één grote ruimte met een nog indrukwekkender geluidssysteem en laat duidelijk weten juist de simpelheid ervan te kunnen waarderen. Dat is ook hoe de club daadwerkelijk is ingericht en waar deze om bekend wil staan. Kwaliteit staat bij Shelter hoog in het vaandel en dat begint volgens de club bij de muziek. Vanuit die gedachte doet het team er alles aan om het beste geluid van Amsterdam te creëren en qua programmering altijd een sexy, warme en groovy sound neer te zetten, zelfs binnen de verschillende genres van elektronische muziek. Daarnaast is de gastvrijheid richting bezoekers en artiesten een andere belangrijke pijler waar Shelter graag in uit wil blinken.

DJ Mag publiceert de Top 100 van de beste clubs ter wereld jaarlijks. Normaal gesproken gebeurt dat eerder in het jaar, maar vanwege de nasleep van de pandemie heeft het magazine ervoor gekozen later live te gaan. Op die manier hadden clubs meer tijd om weer bij te komen van de laatste lockdowns.