Events

Frenna en Ronnie Flex gaan de muzikale strijd aan

Op donderdag 6 oktober vindt Red Bull SoundClash in de Gashouder in Amsterdam plaats. Twee van de grootste hitmakers van Nederland, namelijk Frenna en Ronnie Flex, nemen het tijdens het evenement tegen elkaar op. Een interessant duo, aangezien de twee bevriend zijn en normaal gesproken met elkaar op het podium staan.

Tijdens Red Bull SoundClash zullen de artiesten een muzikale strijd aangaan en in vier aparte rondes het publiek moeten overtuigen om als winnaar uit de bus te komen. De avond wordt gehost door niemand minder dan Défano Holwijn.

Hoe het precies werkt? Het publiek verzamelt zich in het midden van de venue. Op twee podia tegenover elkaar verschijnen de twee artiesten met elk hun eigen band. Vervolgens moeten beide acts in vier rondes alles in de strijd gooien om als winnaar gekozen te worden. Zo is er een ronde waarin beide artiesten hetzelfde nummer moeten coveren (The Cover), spelen Frenna en Ronnie een nummer van zichzelf en moet de ander deze halverwege overpakken (The Take Over), moeten ze twee nummers van zichzelf in een ander jasje steken (The Clash) én mogen ze een mystery guest uitnodigen om extra uit te pakken (The Wild Card). Het publiek zal uiteindelijk door middel van het applaus per ronde bepalen wie zich de echte winnaar mag noemen.

“Ik zeg je eerlijk: hoelang hebben we nog? Ik ga even vegan proberen te leven, een beetje sporten, want m’n boy Frennie is altijd topfit”, aldus Ronnie Flex over de voorbereidingen die hij gaat treffen. Ook Frenna geeft aan in de aankomende tijd weer veel in de gym te willen doorbrengen: “Wanneer die shit uit gaat on stage, moet het er ook gewoon goed uit zien!”

De ticketverkoop voor Red Bull SoundClash is per direct gestart. Check Redbull.nl/soundclash voor meer informatie.