Events

AMF viert 10-jarig bestaan met o.a. Armin van Buuren en Martin Garrix

Zaterdag 22 oktober viert AMF haar tienjarig bestaan in de Johan Cruijff Arena, tijdens het Amsterdam Dance Event. Er zullen dj-sets zijn van Armin van Buuren, Brennan Heart, Martin Garrix, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic en AMF’s eigen II=I concept: een exclusieve set van Afrojack en Nicky Romero. AMF zal daarnaast opnieuw podium bieden aan de jaarlijkse DJ Mag Top 100-ceremonie. Voor het tiende achtereenvolgende jaar wordt ’s werelds populairste dj onthuld tijdens AMF.

In het afgelopen decennium is AMF uitgegroeid tot hét festival tijdens het Amsterdam Dance Event. Het evenement is wereldberoemd vanwege de indrukwekkende productie, locatie en ongeëvenaarde line-ups. AMF heeft de grootste namen binnen de dance welkom mogen heten de afgelopen jaren.

Een van de meest spraakmakende momenten van het jaar is ongetwijfeld de jaarlijkse onthulling van de Top 100-lijst van DJ Mag. De ceremonie was een goede toevoeging aan de show en verzamelde een cult-achtige aanhang onder fans die graag wilden weten wie de kroon zal pakken. Eerdere winnaars zijn onder meer David Guetta, Hardwell, Martin Garrix en Tiësto, die het afgelopen decennium allemaal op het AMF-podium hebben gestaan.

Tickets voor AMF zijn vanaf nu verkrijgbaar via Amf-festival.com. Alle tickethouders van de 2021 editie kunnen hun kaarten behouden.