Fashion

Sneakerfestival Crepe City maakt zijn debuut in Amsterdam

Het exclusieve sneakerfestival Crepe City maakt binnenkort zijn debuut in Amsterdam. Op 31 juli onthullen meer dan 150 handelaren hun unieke en limited edition collecties in de NDSM Loods.

Crepe City werd in 2009 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en groeide al snel uit tot een groot en toonaangevend sneakerfestival. Op veler verzoek komt het evenement nu voor het eerst naar Amsterdam om lokale sneakerliefhebbers tevreden te stellen. Verwacht een enorme selectie van Nederlandse en andere Europese merken, evenals limited edition sneakermerken zoals Air Jordan, Nike en Yeezy. Ook kun je streetwear vinden van onder meer Stussy en Supreme.

Op het festival vinden ook interessante paneldiscussies plaats met experts en bekende gezichten uit de industrie. Zij zullen met elkaar in gesprek gaan over de hipste trends en voorspellingen doen over de sneaker- en streetwearwereld. Naast de discussies zijn er shows en dj’s. Ook kun je een uitgebreide selectie vinden van food en drankjes.

Crepe City vindt plaats op zondag 31 juli van 11:00 tot 20:00 uur. Tickets kunnen worden gekocht op Fever’s marktplaats, met prijzen vanaf 12 euro. Check deze link voor meer informatie.