Fashion

Met deze kortingscode krijg je 50% korting op de sale van ASOS

Nog snel even een zomeroutfitje scoren? Of ben jij stiekem alweer naar herfstkleding aan het kijken? Wat je ook zoekt, je kunt het nu wel heel voordelig aanschaffen bij ASOS. De populaire webshop heeft niet alleen sale, maar geeft ook nog eens 50% extra korting op geselecteerde afgeprijsde items. Je dient hiervoor de kortingscode ‘HUGE50’ te gebruiken.

Sale
Tijdens de sale van ASOS zijn veel producten al enorm afgeprijsd, soms wel 80%. Hier krijg je nu nog eens 50% extra korting op. Dat betekent dus dat een broek van 100 euro in dit geval slechts 10 euro zou kosten. Goede deal toch?

Voer bij het afrekenen de kortingscode ‘HUGE50’ in om 50% extra korting te krijgen op de reeds afgeprijsde items in de sale. Wees er snel bij, want de actie loopt tot 21 juli om 9:00. De code kan meerdere keren worden gebruikt.

ASOS x Pokémon
Niet in de sale, maar wel erg leuk: ASOS heeft nu ook een Pokémon-collectie. Jouw favoriete Pokémon-karakters komen tot leven in frisse fits, die nu al een iconische status hebben bereikt. En wij snappen wel waarom. Check alle items hier.