Stuff

Met deze gitaartas bescherm je niet alleen je gitaar, maar ook de aarde

Je gitaar beschermen? Dan kun je een gitaartas kopen. De wereld beschermen? Tsja, dat is iets minder eenvoudig te regelen. Maar met de gitaartassen van GigPack komen deze twee oplossingen samen. Voor elke verkochte gitaartas worden er twee bomen geplant en wordt de oceaan gereinigd van oceaanplastic.

Ontwerp, bescherming en comfort
Het merk GigPack heeft als doel om duurzame gitaartassen te maken. Het ontwerp van de gitaartassen is gericht op drie dingen: ontwerp, bescherming en comfort. Het design van de tassen is stijlvol en helemaal van deze tijd. Momenteel kun je kiezen uit de kleuren groen, blauw en roze. De banden hebben een mooie bruine kleur en zijn gemaakt van veganistisch leer.

Door de hoogwaardige 600D-stof kunnen de tassen wel tegen een stootje. Bovendien is er extra bescherming in de nek en aan de onderkant. Kleine gitaarspullen kun je opbergen in het bovenvak. Grotere gitaarspullen en boeken kun je dan weer eenvoudig kwijt in het voorvak.

Comfort is er dankzij de zachte schouderbanden. Hierdoor kun je lekker de wijde wereld in trekken, zonder direct last te krijgen van je schouders.

En omdat het in Nederland nog weleens kan regenen, krijg je bij elke GigPack-gitaarhoes een gratis raincover. Zo weet je zeker dat je gitaar altijd goed is beschermd. Ook bij slecht weer. En schijnt de zon? Dan kun je de hoes eenvoudig opbergen in een apart vakje in de gitaarhoes.

Gezonde aarde
Met GigPack bescherm je niet alleen je gitaar, je helpt ook mee aan een gezonde aarde. Voor elke verkochte gitaartas plant GigPack twee bomen. Momenteel gaat het om bossen in Brazilië, maar later zullen ook andere landen volgen. Daarnaast doneert GigPack voor elke verkochte tas een bedrag aan Ocean Cleanup, om hun missie te ondersteunen om in 2040 90% van het oceaanplastic op te ruimen.