Stuff

Win een Skullcandy Inequality Crusher Evo t.w.v. €199,99

Skullcandy heeft een exclusieve koptelefoon uitgebracht met To Write Love On Her Arms, een non-profit movement die zich inzet om hoop en hulp mogelijk te maken voor jongeren die te maken hebben met depressies, verslavingen, zelfverminking en suïcidaliteit. De limited-edition Inequality Crusher Evo heeft een kleurrijk regenboogdesign dat liefde benadrukt. Wij mogen een koptelefoon, ter waarde van 199,99 euro, verloten.

Dat we deze winactie in de Pride Week doen is natuurlijk geen toeval. De LGBTQIA+ community heeft meer dan gemiddeld te maken met depressies, PTSD en angststoornissen. “Deze realiteit, gekoppeld met Skullcandy’s steun voor gelijke rechten voor iedereen, is waarom deze samenwerking met To Write Love On Her Arms zo belangrijk voor ons is”, aldus Jessica Klodnicki van Skullcandy.

Het design van de Inequality Crusher Evo heeft unieke regenboogkleuren, een Progress-vlag en een ‘All love’-inscriptie. De koptelefoon is eenvoudig op te vouwen en heeft een batterijduur van maar liefst 40 uur. De koptelefoon beschikt over rapid charge, aanpasbare bass, touch controls en een ingebouwde tile finding technologie. Een gedeelte van de opbrengst van de Inequality Crusher wordt gedoneerd aan het LGBTQIA+ mental health programma van To Write Love On Her Arms.

De limited-edition Skullcandy Inequality Crusher Evo winnen? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Skullcandy’ met daarin jouw volledige naam en adres. De winnaar zal per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.