Events

Awakenings kondigt ADE-programma aan: maar liefst 9 events

Awakenings keert dit jaar in volle glorie terug tijdens het Amsterdam Dance Event en kondigt voor het 25e jubileumjaar maar liefst negen events aan. Van woensdag 19 oktober t/m zondag 23 oktober host Awakenings zes shows in de Gashouder en op vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober is de Ziggo Dome het decor voor drie evenementen. Met headliners zoals Amelie Lens, Carl Cox, Charlotte de Witte, Joris Voorn en nog veel meer grote namen belooft het nu al een van de hoogtepunten te worden van ADE.

Awakenings’ jaarlijkse programmering voor ADE staat bekend om imponerende techno-events, met de grootste namen uit de scene op indrukwekkende locaties. De Gashouder, de techno-tempel waar het voor Awakenings allemaal begon, is op woensdag 19 oktober het decor van Awakenings’ ADE Opening Night. Er wordt afgetrapt met shows van Cera Khin, Hector Oaks en Nina Kraviz, maar ook Drumcode Records-baas Adam Beyer, ANNA, Amoral, Dave Clarke, Joseph Capriati, Kobosil, Pan-Pot, Richie Hawtin en Speedy J zullen voor imposante avonden zorgen in de Gashouder.

Naast een nachtprogrammering worden er op zaterdag 22 en zondag 23 oktober dag-events gehost door niemand minder dan Spectrum’s label eigenaar Joris Voorn en Awakenings resident Amelie Lens, die namen als Ben Klock b2b Marcel Dettmann, Helena Hauff, ONYVAA en 999999999 met zich meebrengen om de line-up compleet te maken.

In de Ziggo Dome keert Awakenings terug als het grootste indoor techno-event tijdens ADE. Op zaterdag 22 oktober neemt scene pioneer en co-owner van label Awesome Soundwaves Carl Cox de Ziggo Dome gedurende de dag over voor Carl Cox Invites, waar onder anderen Reinier Zonneveld en KiNK fans zullen verrassen met een set. In de avond neemt techno queen Charlotte de Witte de decks over, die met haar KNTXT label artiesten een rauwe sound naar de Ziggo Dome meeneemt.

Tickets voor alle shows zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website Awakenings.nl.