Stuff

G-Star RAW en SUPER73 ontwerpen een limited edition fiets

G-Star RAW en SUPER73 hebben de handen ineen geslagen voor een limited edition fiets, uitgevoerd in diverse metaalsoorten en groentonen uit het iconische G-Star kleurenpalet. Daarnaast lanceert G-Star een bijbehorende fietstas in raw denim in gelimiteerde oplage. Het ovale ontwerp kan worden vastgemaakt aan verschillende onderdelen van de fiets of cross body gedragen worden.

Ter promotie van de samenwerking hebben G-Star en SUPER73 squads geselecteerd in vijf wereldsteden. Deze groepen creatievelingen onthullen tijdens hun ride de best bewaarde geheimen van de stad. Van mooie uitkijkpunten tot onbekende plekken om te feesten; ze rijden van het ene avontuur naar het andere op hun SUPER73-fietsen. Marzy Lovejoy, een zangeres, model en schrijfster uit New York, is een van de talenten waarmee wordt samengewerkt. Lovejoy’s fietscommunity groeide enorm nadat zij startte met de organisatie van fietstochten om zwarte vrouwen te empoweren. Voor deze samenwerking showt zij – samen met haar squat – haar favoriete plekken in the Big Apple.

G-Star RAW geeft fans via social media de kans om de limited edition G-Star x SUPER73-fiets of een van de raw denim tassen te winnen. Volg @gstarraw om er zeker van te zijn dat je het niet mist.