News

Katnuf scoort nummer 1-hit met zijn TikTok-viral ‘Van Mij Zijn’

Katnuf gaat lekker. De 21-jarige zanger deelde een tijdje terug het refrein van een nieuw nummer. Binnen een aantal weken behaalde de preview van Van Mij Zijn meer dan 60 miljoen views op TikTok. Reden voor Katnuf om eerder terug te keren van zijn vakantie in Marokko, om de track zo snel mogelijk af te maken en uit te brengen via Sony Music.

Eerder deze maand was het zover en verscheen de volledige single. Zoals wel een beetje te verwachten was, werd het nummer massaal geluisterd. Van Mij Zijn is zelfs zo populair dat het nu bovenaan staat in de Spotify-charts.
Katnuf
Anas Kasmi, zoals Katnuf eigenlijk heet, is een Nederlandse artiest met Marokkaanse roots. Al sinds zijn tienerjaren maakt Anas met vrienden muziek in het buurthuis en droomt hij van een carrière als artiest. Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, bouwde Anas de afgelopen jaren een flinke fanbase op TikTok op. Inmiddels staat de teller op ruim 209k volgers en bijna 8 miljoen likes.

In 2021 bracht Anas als Katnuf zijn eerste single Ongedoofd uit. Met Bizzey, Jeriel Thunder en Jinho 9 nam hij daarna de track Interessant op, die deze zomer viral ging op TikTok.

Op dit moment werkt Katnuf aan nieuwe muziek. “Dat ik nu de kans krijg om mijn muziek met zoveel mensen te delen, kan ik nog amper geloven. Ik kan niet wachten om verder te bouwen aan mijn droom!”