News

Afrojack en DubVision maken track voor de Dutch Grand Prix

Afrojack en DubVision zijn verantwoordelijk voor de officiële Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022. De wereldberoemde dj neemt op zondag 4 september het entertainment voorafgaand aan de race voor zijn rekening. In een spectaculaire show vanaf de grid zal hij samen met dj-duo DubVision de song live ten gehore brengen.

“Ik voel me vereerd dat de Dutch Grand Prix ons het vertrouwen heeft gegeven het entertainment te verzorgen”, aldus Afrojack. “Ik ben trots dat ik samen met DubVision de officiële song Feels Like Home heb mogen maken. We kunnen niet wachten om de track 2 september te releasen!”

Ook voor de twee broers die samen DubVision vormen is het een enorme eer: “Ik geloof dat we nog niet helemaal beseffen dat we dit jaar onderdeel mogen zijn van de Formule 1, een van de meest toonaangevend sportevenementen in de wereld. We zijn op dit moment samen met Nick de laatste hand aan de plaat aan het leggen, zodat we tijdens de GP los kunnen. Een spannend moment.”

De Dutch Grand Prix heeft dit jaar een uitgebreid programma gepresenteerd om ‘The Sea of Orange’ te entertainen wanneer er niet geracet wordt. Eerder werden al Antoon, Emma Heesters, Floor Jansen, Joël Borelli, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Mental Theo, Stuk en Xander de Buisonjé aangekondigd.

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix vindt van 2 tot en met 4 september plaats op het CM.com Circuit Zandvoort.