Events

Kaartje kopen voor Harry Styles? ‘Er zijn nog 100.000 wachtenden voor je’

Wie vandaag een kaartje wilde kopen voor de concerten van Harry Styles in Amsterdam, had flink veel concurrentie. Om 10:00 uur stonden er meer dan 100.000 wachtenden in de rij. Binnen een half uur was het grootste deel van de tickets weg. Concertorganisator MOJO laat weten dat er ondanks de grote belangstelling geen derde show komt.

De Britse singer-songwriter staat op 5 en 6 juni 2023 in de Johan Cruijff ArenA. De shows zijn onderdeel van zijn Love On Tour-wereldtournee. Styles doet van mei tot en met juli 2023 ook talloze andere Europese steden aan. Afgelopen juli was de zanger ook al in Amsterdam. Hij stond toen in de Ziggo Dome.

Heb jij geen tickets kunnen scoren voor de concerten van 2023? Geen paniek, want er komen regelmatig kaarten terug. Het heeft dus wel degelijk zin om de site van Ticketmaster de komende dagen goed in de gaten te houden.

Om Harry Styles live te zien moet je trouwens wel flink in de buidel tasten. De goedkoopste plek, achteraan in de ArenA, kost 96,42 euro. Wie vooraan wil staan zal daar 168,10 euro voor moeten betalen. Dit is exclusief de 15 euro servicekosten van Ticketmaster.