News

Terugkeershow Lil Kleine levert boze reacties op

Na een lange afwezigheid geeft Lil Kleine aanstaande zaterdag weer zijn eerste show in Nederland. De rapper, die vorig jaar werd gearresteerd op verdenking van het mishandelen van zijn toenmalige verloofde Jaimie Vaes, is vandaag toegevoegd aan de line-up van het Rotterdamse festival TikTak. En dat levert veel boze reacties op.

Jorik Scholten, zoals Lil Kleine eigenlijk heet, kreeg vorig jaar ruzie met Jaimie. Op camerabeelden was te zien hoe hij haar uit de auto trok en haar hoofd klemde tussen de deur. De rapper werd gecanceld en vertrok naar Thailand om aan zichzelf te werken. De laatste tijd wordt hij weer steeds vaker in Amsterdam gespot. Afgelopen zomer deed Lil Kleine verschillende shows in het buitenland.

TikTak laat vandaag op Instagram weten dat het festival Lil Kleine heeft geboekt voor zijn eerste show in Nederland. Terwijl een enkeling blij is dat hij komt, zijn de meeste mensen verbaasd en boos. “Iemand die het hoofd van de moeder van zijn kind tussen een autodeur probeert te pletten boeken? Belachelijk dit!’, schrijft iemand. Andere bezoekers roepen dan weer op om bier te gaan gooien. “Geen paniek! Als we bier gooien is die na 30 seconden weer weg.”

TikTak vindt plaats op het Lloyd Multiplein in Rotterdam. Naast Lil Kleine staan onder meer Bilal Wahib (Hey, nog iemand die werd gecandeld.), Broederliefde, Frenna, Josylvio, Sevn Alias en Yssi SB op het programma.