Stuff

’s Werelds grootste Bitcoin-conferentie komt naar Amsterdam

Bitcoin Magazine en Amsterdam Decentralized hebben de line-up aangekondigd van Bitcoin Amsterdam. ’s Werelds grootste en langstlopende Bitcoin-conferentie strijkt op 12, 13 en 14 oktober voor het eerst neer in Europa en doet dat met de grootste namen uit de industrie.

Tijdens de conferentie spreken internationale experts, innovators en denkers over de financiële markt, politiek en Bitcoin. Onder andere Adam Beck (als technisch expert nauw betrokken bij Bitcoin protocol), Bert Slagter (Nederlands meest invloedrijke persoon binnen de crypto), Jemima Kelly (columnist Financial Times) en Alex Gladstein (Chief Strategy Officer Human rights Foundation) zullen aanwezig zijn.

Een andere bijzondere naam is Stella Assange, de verloofde van WikiLeaks-oprichter Julian Assange. Hij wordt in de VS verdacht van het lekken van geheime documenten over de oorlogen in Irak en Afghanistan. Julian Assange riskeert uitlevering naar de USA en een gevangenisstraf van 175 jaar. Stella en Julian Assange trouwden in maart van dit jaar in de zwaarbeveiligde gevangenis in Belmarsh in het zuidoosten van Londen. Ze hebben samen twee kinderen. Stella is werkzaam in het legal team van haar man.

De conferentie wordt op 14 oktober afgesloten met optredens van bands en dj’s tijdens het Sound Money Fest. Het hele programma is vanaf nu te bekijken via B.tc/conference/amsterdam.

Bitcoin Amsterdam vindt plaats in de meest iconische locatie van Amsterdam: de Westergas, het creatieve centrum van de stad. De prijs voor algemene toegang is 399 euro en exclusieve VIP Whale Passes kosten 4499 euro. Met zo’n Whale Pas hebben bezoekers toegang tot netwerksessies, extra interessante content en rijkelijk eten en drinken.