Stuff

Honeypot organiseert een Developer Darts Championship

Ben jij een developer? En hou jij wel van een beetje gamen met gelijkgezinden? Noteer dan 5 oktober in je agenda, want op die dag organiseert Honeypot haar eerste Developer Darts Championship bij het gastro-gaming concept Oche aan het Rembrandtplein in Amsterdam.

Honeypot is Europa’s grootste tech-gerichte banenplatform. Het platform verbindt bedrijven met een unieke pool van vooraf gescreend talent dat actief op zoek is naar werk in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De Talent Succes Advisors van Honeypot begeleiden developers tijdens hun zoektocht naar een baan. Honeypot helpt niet alleen bij het opstellen van een CV of de voorbereiding van een sollicitatiegesprek, maar voorziet talenten tevens van waardevolle informatie, zoals de gemiddelde salarissen binnen hun vakgebied.

Tijdens het Developer Darts Championship staat het samen spelen van darts centraal. In het restaurant Oche heb je de keuze uit een traditioneel potje darten of tientallen andere versies, voorzien van elektronische gamefuncties. De borden houden automatisch de score bij en attenderen je zelfs op je beurt. Daardoor kun jij het rekenwerk overslaan en volop genieten van een drankje met de Honeypot-community. Ben jij de grote winnaar van de avond? Dan ga je met een Honeypot-fiets naar huis!

Bij zijn? Schrijf je gratis in via deze link. Het dartkampioenschap van Honeypot vindt plaats op 5 oktober vanaf 17:30 tot 20:00 uur bij Oche aan de Utrechtsestraat 11 in Amsterdam.