Stuff

Jarig in de winter? Dit zijn 4 leuke manieren om je verjaardag te vieren

Hoewel sommigen misschien blij zijn dat ze lekker in de zomer jarig zijn, kan ook de winter een hele fijne tijd zijn om je verjaardag te vieren. Gewoon omdat het zo lekker cozy is! Lekker samen zijn met je vrienden en familie terwijl het buiten regent. Een winterse verjaardag klinkt misschien niet zo leuk als een verjaardag in de warmere maanden, maar niets is minder waar. Hier zijn vier leuke ideeën om je op weg te helpen.

Samen cozy
Een van de beste manieren om een verjaardag door te brengen is door een gezellige avond in huis te hebben. Niets is fijner dan op je verjaardag omringd te zijn door je favoriete mensen, en een gezellige avond in een warm en gezellig huis is dé perfecte manier om dat te doen. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete comfort food, een leuke film… en nog meer food: taart!

Een heerlijk (eet)feestje
Peperkoekhuisjes, zuurstokken en kerstliedjes – het is altijd tijd voor een winterfeestje! Of, als je droomt van een strandvakantie in de winter, waarom geef je dan geen feestje met een tropisch thema, compleet met palmbomen, piña coladas en Hawaiiaanse muziek? Thema’s kunnen een leuke toevoeging zijn. Het is misschien koud en grijs buiten, maar binnen kun je zelf de regels bepalen. En vergeet je geen bijpassende uitnodigingen te maken? Zo maak je het helemaal af. De feestkriebels kunnen beginnen wanneer jouw vrienden de uitnodiging op de deurmat zien ploffen.

Op buitenavontuur
Ben je als jarige job het liefst buiten te vinden? Kies er dan voor om je verjaardag in een dikke winterjas te vieren. Wandelen, skiën of snowboarden, het is allemaal super leuk om te doen. Ga bijvoorbeeld eerst met z’n allen snowboarden en daarna lekker genieten van een heerlijke, Hollandse warme snack. Je moet het wel in thema houden natuurlijk! En vergeet ook zeker geen leuke groepsfoto te maken, dan kun je die meteen op je eigen kerstkaarten toevoegen en versturen. Win-win!

Kampvuur-plezier
Lekker samen met al je favoriete vrienden en familie de avond doorbrengen onder de sterrenhemel. Maak een vuurtje, kies voor wat comfy dekens en drink warme chocolademelk (of glühwein) terwijl je lekker kletst, danst en lacht over het leven. Heb je zelf geen vuur tot je beschikking? Dat is niet erg. Er zijn gelukkig genoeg plekken in de natuur waar dit wel mogelijk is. We wensen je een fijne verjaardag!