Fashion

Charlotte de Witte’s ‘KNTXT’ en Filling Pieces slaan de handen ineen

KNTXT, het label van de Belgische techno-heldin Charlotte de Witte, heeft de handen ineen geslagen met het Amsterdamse merk Filling Pieces voor een exclusieve collectie. De limited edition collectie, ontworpen door Charlotte en Filling Pieces oprichter Guillaume Philibert, is vandaag tijdens het Amsterdam Dance Event gelanceerd.

Er zijn drie items ontworpen: een flannellen jas, een stevige leren laars en een leren kaarthouder. KNTXT’s kenmerkende underground stijl en karakteristieke ‘X’ worden op de items gecombineerd met Filling Pieces’ iconische ontwerpen. De samenwerking is gebaseerd op het concept ‘no label can hold us’. Muziek zou altijd een plek moeten zijn waar niemand je in een hokje plaatst op basis van je kleding, huidskleur of seksuele geaardheid.

Charlotte de Witte en KNTXT gaan een drukke ADE tegemoet: ze nemen vier dagen lang de flagshipstore van Filling Pieces over, zijn een samenwerking gestart met Loop Earplugs, spreken in een panel van de officiële ADE conferentie en verkopen de enorme Ziggo Dome uit voor een ware KNTXT-triomf op vrijdag 21 oktober.

De exclusieve KNTXT x Filling Pieces-collectie is verkrijgbaar in de Filling Pieces flagshipstore in Amsterdam tot 23 oktober. Ook kun je de items online aanschaffen.